top of page

Tulevat tapahtumat

Tällä sivulla ilmoitamme tulevista tapahtumista.

20210923_174641-01.jpeg

POC-lukupiiri vinkkaa! -kirjanäyttely

POC-lukupiirin kirjanäyttelystä voit käydä kätevästi lainaamassa POC-kirjailijoiden teoksia ja nappaamassa mukaasi meidän logolla varustettuja kirjanmerkkejä.

POC-lukupiiri vinkkaa -kirjanäyttely on nähtävissä Itäkeskuksen kirjastossa 22.5.-19.6.

POC-lukupiirin kirjapiknik 10.8.
Maunula-talon aukiolla

POC-lukupiirin kirjapiknik järjestetään Maunula-talon aukiolla torstaina 10.8. klo 15-17.

 

Kirjapiknik on ihan kaikille avoin tapahtuma, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tarkoituksena on lukea yhdessä, jutella kirjallisuudesta ja nauttia ihanasta kesäpäivästä. Tapahtumapaikalta löytyy vilttejä, pientä purtavaa sekä POC-kirjailijoiden teoksia selattavaksi ja luettavaksi.

Piknikillä järjestetään myös kirja-arvonta!

IMG_0072-03 (1)_edited_edited.jpg
33709_8a78b93162365e535af6d24d78f29503_edited.jpg

Lukuhetki

Olemme kesätauolla ja palaamme lukuhetkien pariin taas elokuussa!

 

Lukuhetki on POC-lukupiirin tiloissa järjestettävä tapahtuma, jossa tarkotuksena on kerääntyä yhteiseen tilaan lukemaan kirjoja, juttelemaan ja napostelemaan herkkuja. Tapahtuma on suunnattu mustille ja ruskeille lukijoille, koska sillä tavoitellaan vertaistuellista turvallisempaa tilaa. Ota oma kirja mukaan tai tule lukemaan jotakin meidän hyllystä löytyvää! Me myös mielellämme vinkkaamme sinulle luettavaa!

Laita meille sähköpostia osoitteeseen poc.lukupiiri@gmail.com jos olisit tulossa, niin laitamme sinulle tarkemmat saapumisohjeet!

Seuraathan meitä jo Instagramissa @poc_lukupiiri? Ilmoitamme Instagramissa aina ensimmäiseksi tulevista tapahtumistamme.

Lomalla! kopio (1).JPG
bottom of page