top of page

Tulevat tapahtumat

Tällä sivulla ilmoitamme tulevista tapahtumista.

33709_8a78b93162365e535af6d24d78f29503_edited.jpg

Lukuhetki To 11.4. klo 17-19
POC-lukupiirin tiloissa

Lukuhetki on POC-lukupiiri ryn tiloissa järjestettävä tapahtuma, jossa tarkotuksena on kerääntyä yhteiseen tilaan lukemaan kirjoja, juttelemaan ja napostelemaan herkkuja. Tapahtuma on suunnattu mustille ja ruskeille lukijoille, koska sillä tavoitellaan vertaistuellista turvallisempaa tilaa. Ota oma kirja mukaan tai tule lukemaan jotakin meidän hyllystä löytyvää! Me myös mielellämme vinkkaamme sinulle luettavaa!

Laita meille sähköpostia osoitteeseen poc.lukupiiri@gmail.com jos olisit tulossa, niin laitamme sinulle tarkemmat saapumisohjeet!

Vertaistuelllinen lukupiirikokonaisuus
POC-lukupiirin tiloissa

Lukupiirikokonaisuus koostuu kahdesta tapaamiskerrasta torstaina 18.4. ja 16.5. klo 17 POC-lukupiirin tiloissa Itäkeskuksessa.


Ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustutaan toisiimme, kaikki osallistujat saavat Ennen kuin kahvi jäähtyy romaanin omakseen ja voidaan aloitella kirjan lukemista. Toisella tapaamiskerralla jutellaan yhdessä kirjasta ja sen herättämistä fiiliksistä.


Lukupiirissä luetaan Toshikazu Kawaguchin aikuisille suunnattu romaani Ennen kuin kahvi jäähtyy.


Lukupiirikokonaisuuteen tulee ilmoittautua ja mukaan mahtuu 8 ensimmäistä. Ilmoittaudu mukaan tästä!

IMG_2740.jpg
lukupiirit-kevat-2024-3.png

Palestiinalaiskirjallisuuden lukupiiri
Tekstin talo (kabinetti), Sörnäinen

Järjestämme yhteistyössä Tekstin talon ja Sumudin kanssa Palestiinalaiskirjallisuuden lukupiirikokonaisuuden. Lukupiirejä järjestetään yhteensä kolme. Näihin luetaan etukäteen ilmoitettu teos ja jutellaan sen herättämistä fiiliksistä yhteisessä tilassa sovittuna ajankohtana. Jokaiselle lukupiirikerralle tulee myös vaihteleva vieras. Ensimmäisen lukupiirikerran vetää Sumudilta Emmi Heinonen ja POC-lukupiiri vetää kaksi viimeistä kertaa.

To 28.3 Maryam Abuzaid-Ryu: Läpileikkaus
Pe 26.4. Noora Dadu: Minun palestiinani ja Fail

Voit ilmoittautua mukaan yhteen tai useampaan lukupiireistä. Ilmoittaudu tapahtumaan sähköpostitse osoitteeseen osallistu@tekstintalo.fi ja laita aiheeksi "lukupiirit".

POC-lukupiiri vinkkaa! -kirjanäyttely

POC-lukupiirin kirjanäyttelystä voit käydä kätevästi lainaamassa POC-kirjailijoiden teoksia ja napata mukaasi POC-lukupiirin logolla varustetun kirjanmerkin sekä tarran!

 

2.5. - 31.5. Kalasataman kirjasto

Seuraathan meitä jo Instagramissa @poc_lukupiiri? Ilmoitamme Instagramissa aina ensimmäiseksi tulevista tapahtumistamme.

Lomalla! kopio (1).JPG
bottom of page