top of page

Tue poc-lukupiirin toimintaa!

Voit tukea POC-lukupiirin toimintaa osallistumalla POC-lukupiiri ryn järjestämään pienkeräykseen. Voit tukea toimintaa lahjoittamalla haluamasi summan POC-lukupiiri ryn tilille FI43 1544 3000 3200 15. Keräyksen tuotot ohjataan kattamaan POC-lukupiiri ryn sekä POC-lukupiiri hankkeen välttämättömät kulut nyt, kun yhdistyksellä ei ole muuta vakaata tulon lähdettä.

 

Pienkeräyksen ensisijainen käyttötarkoitus: 

 

Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja tukea mustien ja ruskeiden kirjailijoiden teosten näkyvyyttä suomalaisella kirjallisuuden kentällä sekä lisätä etenkin mustien ja ruskeiden henkilöiden osallisuutta kulttuurin kuluttajina. 

 

Kerätyt varat käytetään ensisijaisesti yhdistyksen välttämättömien kulujen sekä POC-lukupiiri hankkeen kaikille avoimen sisällön tuottamiseen liittyvien kulujen kattamiseen, silloin kun yhdistyksellä ei ole muuta vakaata rahoitusta. Tällaisia kuluja ovat pankkikulut, työhuoneen tilakustannukset, hankkeen työryhmän jäsenten ja vierailevien kirjoittajien työkorvaukset sekä vaikuttamiseen ja nettisivujen ylläpitämiseen liittyvät kulut.

 

 

Pienkeräyksen toissijainen käyttötarkoitus: 

 

Kerätyillä varoilla voidaan kattaa POC-lukupiiri hankkeen kirjallisuustapahtumien järjestämiseen liittyviä välttämättömiä kuluja, kuten tarjoiluja, matkakuluja ja mainontaa, palkata työvoimaa sekä hankkia toiminnan toteuttamiseen tarvittavia laitteita ja järjestelmiä.


 

Pienelläkin summalla on merkitystä! Kiitos 

Keräyksen järjestää POC-lukupiiri ry                                                 Pienkeräysnumero: RA/2023/104

Gotlanninkatu 11 B 33, 00930 Helsinki                                              POC-lukupiiri ry – FI43 1544 3000 3200 15

poc.lukupiiri@gmail.com 

bottom of page